[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Telia ADSL och Gnome 2.0On 08/15/2002 05:23 PM, Paul Cohen wrote:
Hej!

Jag är en ny Debiananvändare. Var snäll mot mig ;-)

Jag undrar över hur man konfigurerar Debian för att köra mot Telias ADSL
tjänst. Jag har läst lite i arkivet för denna mailinglista och sett att
det verkar fungera finfint. Finns det en bra readme eller howto dokument
över hur man gör? Linux DSL Howto dokumentet
(//www.tldp.org/HOWTO/DSL-HOWTO/) verkar innehålla allmän information om
Linux och (A)DSL. Det innehåller länkar till info om att köra Linux mot
olika ADSL leverantörer, men tyvärr inget specifikt om Telia ADSL.

Jag kör själv Sarge över en Telia ADSL anslutning och det fungerar finfint. Visserligen småfuskar jag genom att ha en hårdvarugateway mellan mig och modemet som håller kontakten med modemet hela tiden men även utan det så ska det egentligen inte vara något problem. Jag tycker mig minnas att paketet qadsl kan vara till hjälp för att logga på och upprätthålla kontakt med telia. Själv nöjer jag mig med att peka mozilla mot inloggnings URLen de få gånger modemet loggat ut oss.

/Karl Åström

PS. Är det någon som vet varför listan saknar vettig Reply-To: ?Reply to: