[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Automatisk logout??Tack för tipset!

Sorry men det funkar inte att stänga av skärmsläckaren!

Söker vidare....Patrik Wallstrom wrote:

On Wed, 2002-08-07 at 09:46, Bengt-Erik Johansson wrote:
Hej!

Är det nån av er som vet hur/vart man ställer in att tex KDE'n INTE ska logga ut automatiskt efter en viss tid?

För mitt KDE loggar ur efter ett tag. Så när jag kommer tillbaka till datorn efter en kopp kaffe eller toa besök eller att telefonen ringer! så får jag logga in igen via KDM (eller vad det heter) och då har arbeten jag gjort i tex openOffice försvunnit eller om jag laddar via ftp'n så får jag ta upp laddningen igen och sånt är "något" irriterande.

Prova att slå av skärmsläckaren, jag har varit med om att den kraschar
X, och då uppkommer de symptom du beskriver.

Reply to: