[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Microsoft teams in browserOp 05-07-2021 om 22:00 schreef Paul van der Vlis:
Hallo,

Ik moet wellicht binnenkort een Microsoft teams meeting bijwonen. De vorige keer vertelde men me dat ik geen software hoefde te installeren, alleen op een link te klikken. Dat heb ik toen gedaan maar het ging niet goed, hij bleef maar proberen een connectie te maken, maar die kwam niet. We hebben toen telefonisch verder gepraat, maar dat was officieel niet geldig. Daarom komen ze nu weer.

Weet iemand of dit werkt zonder closed source software, dus alleen met een browser?  Ik heb Chromium 90.0.4430.212 en Firefox 78.11.0esr beschikbaar, de browsers in Debian stable dus.

Volgens deze pagina werkt het met Fedora 31 en Chromium 80, zie op het eind, "run in browser":
https://www.faschingbauer.me/blog/2020/03/ms-teams-on-linux.html

Iemand ervaring?

Ik heb het net geprobeerd met MJ. Hij wou in de setting van MJ dat ik inlogde met een Microsoft account, eerder was dat niet. Heb geprobeerd eraan te ontkomen maar dat lukte niet. Toen toch maar account gemaakt.

Er kwam met Chromium een verbinding tot stand. Geluid werkte goed, maar beeld alleen lokaal (ik zag mijzelf, MJ zag zichzelf, maar elkaar zagen we niet).

Groet,
Paul

--
Paul van der Vlis Linux systeembeheer Groningen
https://www.vandervlis.nl/


Reply to: