[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Microsoft teams in browserHoi Paul,

Ja, ervaring hier. Zowel met de linux (beta) teams app, als met de browser (chrome) versie. Beide werken gewoon goed.

Moet zeggen dat microsoft met teams best iets goeds neergezet heeft. Het was een jaar geleden onvergelijkbaar met de alternatieven, maar inmiddels (enorm snelle ontwikkeling) is het een prima werkbaar stuk software.

Ik hoop nog wel op firefox compatibility.

MJ

On 7/5/21 10:00 PM, Paul van der Vlis wrote:
Hallo,

Ik moet wellicht binnenkort een Microsoft teams meeting bijwonen. De vorige keer vertelde men me dat ik geen software hoefde te installeren, alleen op een link te klikken. Dat heb ik toen gedaan maar het ging niet goed, hij bleef maar proberen een connectie te maken, maar die kwam niet. We hebben toen telefonisch verder gepraat, maar dat was officieel niet geldig. Daarom komen ze nu weer.

Weet iemand of dit werkt zonder closed source software, dus alleen met een browser?  Ik heb Chromium 90.0.4430.212 en Firefox 78.11.0esr beschikbaar, de browsers in Debian stable dus.

Volgens deze pagina werkt het met Fedora 31 en Chromium 80, zie op het eind, "run in browser":
https://www.faschingbauer.me/blog/2020/03/ms-teams-on-linux.html

Iemand ervaring?

Groet,
Paul
Reply to: