[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Foto's gecomprimeerd mailenOn 09/09/2014 01:04 PM, Paul van der Vlis wrote:
op 09-09-14 10:58, Jan-Rens Reitsma schreef:

Als ik het goed begrepen heb dan wil Paul de foto's nog veel verder
comprimeren, totdat er minder dan 5 of 1 kB overblijft.

Nee, zo extreem ook weer niet. Onder de 100 KB is goed, en heel goed
haalbaar. Met mijn scriptje worden ze 20-60 KB.

Wat is dan het probleem? Is het te moeilijk voor je klant om het scriptje te runnen? Als hij niet weet dat hij het scriptje moet runnen dan zal hij waarschijnlijk ook niet weten dat hij de foto's moet comprimeren of hoe hij in Icedove een plugin moet gebruiken vrees ik. Of heb ik nu weer iets gemist of niet goed begrepen?

(Sorry hoor, maar ik ben bang dat ik veel te dom ben om dit soort ingewikkelde problemen te kunnen snappen.)

Mvg,
Jan-Rens.


Reply to: