[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: kan printopdracht niet verwijderenOp 24 juni 2013 14:37 schreef plaater <plaater@gmail.com> het volgende:
Beste Frank,Oké. Ik heb alleen geen cancel-knop op mijn Canon printer (jawel, een Canon, die had ik al voordat ik overstap maakte naar Linux, nu zo'n acht jaar geleden). Bij langere documenten is het fijn om een printopdracht meteen af te kunnen breken als ik me vergist heb, bijvoorbeel enkelzijdig afdrukken ipv dubbelzijdig. Dat kan mij hoop papier besparen.

Frank


Het betrof niet een lopende opdracht, maar een opdracht in de printque die kennelijk vast liep, maar niet te verwijderen was.

Oplossing is inmiddels aangedragen.


Je hebt gelijk. Ik wilde jouw post niet kapen voor iets anders dan jouw oorspronkelijke probleem. Excuses.
Frank

Reply to: