[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Samba security-update probleemPaul van der Vlis schreef:
Diederik de Haas schreef:
On 2010-03-04 Paul van der Vlis wrote:
dpkg: error processing samba-common (--configure):
 subprocess post-installation script returned error exit status 4
----------

Wat opvalt is dat als ik het nog eens doe, de tekst achter
"etc/samba//sed" veranderd in b.v. "IB9WZt:".

Iemand een idee wat dit kan zijn?

Open de samba-common deb file in een archive programma (ik gebruik ark) en open vervolgens de control.tar.gz file. In die archive kan je de scripts die bij het installeren worden gebruikt bekijken en zo de oorzaak van de fout achterhalen.

Ik wil het script debuggen door er wat output bij in te zetten zodat ik
 kan achterhalen waar het precies mis gaat.

Iemand een idee of ik het script gewoon kan uitvoeren op een moment dat
Samba uit staat?
Geen flauw idee. Op mijn lenny-installs werkte het zonder problemen, Probeer het eens, zou ik zeggen ;) Aan de andere kant: wat heeft het aanstaan van samba ermee te maken? Het lijkt erop dat ergens bij de toewijzing van een filename er iets fout gaat. /etc/samba//sedVA3pi lijkt me niet wat het moet zijn. /etc/samba//sed trouwens ook niet. Post anders eens de stukjes code die dit veroorzaken.

Sjoerd

Attachment: signature.asc
Description: OpenPGP digital signature


Reply to: