[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Zijn er hier al mensen?Jeroen Hooyberghs schreef:
> Paul van der Vlis: > Ik ben nieuwsgierig of er zich al mensen hebben aangemeld. Zijn hier > al mensen, of schrijf ik in het lege? ;-) Ik ben Jeroen, 26 jaar en afkomstig uit Mol / Belgie. Werkzaam als systeem en netwerkbeheerder van fks (http://www.fks.be). Ik onderhoud de systemen bij fks zelf en ook voor andere KMO's. Ik ben ondertussen toch al 6-7 jaar bezig met linux. Eerste kennismakingen waren redhat 8/9 en de eerste Fedora's via mijn opleiding als netwerkbeheerder, dan in mijn stage debian leren kennen en sindsdien debian aanhanger geworden. In mijn job heb ik ook meestal te maken met debian op servers, maar ook ubuntu-, solaris-, redhat- en centossystemen onderhoud ik. Ik ben meestal niet de actiefste op mailinglist, maar wie weet veranderd dit wel door een Nederlandstalige mailinglist te hebben.

Jeroen, je lijkt op een manier te schrijven die voor mij wat moeilijk te
lezen is. In mijn e-mail programma (Icedove oftewel Thunderbird) zie ik
alle tekst achter elkaar staan, waardoor bijvoorbeeld de quoting
onduidelijk wordt (die staat normaal aan het begin van een regel).

Ah, het blijkt dat als ik "berichtopmaak als HTML" aanzet, dat het dan
wel goed te lezen is. Maar dat heb ik hier default uit staan.

Het is maar dat je het weet.

Met vriendelijke groet,
Paul van der Vlis.
-- 
http://www.vandervlis.nl/


Reply to: