[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Tilbage til debian ... touchpad-problemer!Jonas Smedegaard skrev:

...Ah! Jeg fandt et hint: Kildepakken xorg-server nævner følgende i version 2:1.7.2-1 (frigivet 2009-11-29):

  * Use libudev instead of libhal for input hotplug on linux.


Så tyder på at min mistanke var rigtig at HAL var forbigående og udev er fremtiden.

Ja, bare de selv kan finde ud af det. Jeg er lige startet op med linux som desktop igen efter at være gået tilbage til Windows i et stykke tid, og jeg må sige at museopsætningen har været et mareridt at få til at virke. Bare sådan noget som museaccelerationen, som burde være den mindste sag var kropumuligt at have med at gøre.

Efter jeg havde læst denne side grundigt.

http://xorg.freedesktop.org/wiki/Development/Documentation/PointerAcceleration

og studeret nærmere hvordan man sætter event driveren op i xorg.conf, og hvordan man får den til at pege på det rigtige device (/dev/input/by-id/navn-på-din-mus). Så fik jeg det endeligt til at virke fornuftigt, men det var godt nok svært.

I sidste ende går jeg nok tilbage til windows, tror jeg, for EVE Online kører meget upålideligt, selv med nyeste snapshot af Wine. Og man kan ikke frapse.

Anders


Reply to: