[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Tilbage til debian ... touchpad-problemer!Hej Flemming,

On Tue, Mar 09, 2010 at 12:12:07PM +0100, Flemming Bjerke wrote:
Nu er jeg ved at være træt af (k)ubuntu. Der er bare for mange bugs og for hyppige distributionsopdateringer. Så nu er jeg gået i gang med at lægge debian ind på min eee. Jeg valgte testing pga. drivere.

Velkommen (tilbage?) til Debian :-)


Det går fint, bortset fra at jeg kan ikke få min touchpad til at
fungere ordentligt hvilket skyldes at den ikke læser synaptics
driveren endsige konfigurationen heraf.

Prøv (hvis ikke du har gjort det allerede) at installere pakken gpointing-device-settings.


Jeg mener ikke at dette er Debian-specifikt - du oplever en større ændring af Xorg til ikke længere at bruge HAL, noget som også vil ske for Ubuntu og Redhat og alle de andre, efterhånden som de opgraderer Xorg.

 - Jonas

--
* Jonas Smedegaard - idealist & Internet-arkitekt
* Tlf.: +45 40843136  Website: http://dr.jones.dk/

 [x] quote me freely  [ ] ask before reusing  [ ] keep private

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature


Reply to: