[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Site wide spamassassin med per-user bayesian filterAnders Ellenshøj Andersen skrev:

Min spamassassin kører nu via amavisd-new sammen med clamav og det virker fint. Desværre har jeg en del falske negativer, og erfaring viser at dette kan bringes ned ved at aktivere bayes filtrering.

Problemet er at spamassassin ikke checker den enkelte brugers bayes database. Spamassassin kører som root, hvilket vist heller ikke er optimalt.

Er der en måde jeg kan få den til at bruge en individuel bayes database for hver bruger?
For lige at følge op på mig selv. Jeg stillede spørgsmålet spamassassin user mailinglisten. Når spamassassin kører site-wide via amavisd-new, så kan man ikke få den til at bruge en bayes database som er individuel fra bruger til bruger. Man må nøjes med at have en central database for hele sitet.

(Dette sættes op med 'bayes_path'.)

AndersReply to: