[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Installation af debianDet kan være jeg skulle nævne at mit andet OS er Windows ;) -og at jeg faktisk har et eksternt cdrom-drev, som debian installationen bare ikke kan mounte... Jeg havde før installeret Ubuntu, men efter et stykke tid kunne jeg ikke længere mounte mit cdrom-drev. Jeg har ligeledes haft problemer med at mounte min iPod. Det irriterer mig faktisk en del, eftersom det ikke er noget problem under windows. Her kører installationen helt uden problemer... Det skal måske siges, at jeg faktisk godt kan starte installationen af debian, men når den vil mounte cdrom-drevet fejler den. Nogen ideer?

-kresten

Admir Trakic skrev:
Prøv med deboostrap - google: debootsrap.

Vejlednende inspiration: http://www.burgettsys.com/stories/59455/

I minimalt udgave (stable/testing/unstable) du kan altid chroot til
basedebs.tar  ;-)

/admir

On 2/16/06, Kresten H. Jacobsen <kresten.debian@gmail.com> wrote:
Hej alle.
Jeg har en IBM T40, uden nogle drev (udover HD), er der en eller anden
smart måde, hvorpå jeg kan installere debian (som dualboot) direkte fra HD?

-Kresten


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-danish-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
--
Admir Trakic
Debian Gnu/Linux user #99405
http://www.trakic.com/Reply to: