[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Kernel 2.6.7Jeg har idag - på en gammel laptop og en enda eldre stasjonær pc - installert woody med 2.4.18-bf2 (begge uten x). Deretter har jeg fulgt veiledningen i debianguiden.dk og installert den prekompilerte 2.6.7 via www.backports.org. Dette har gått forbausende greit. Både laptopen og desktopen var og er koblet med kabel til en Belkin router. I laptopen sitter et gammelt Xircom PCMIA kort som har fungert knirkefritt med tulip i 2.4.18. På desktopen har et eldgammelt 3Com kort som bruker modulen 3c59x vært like uproblematisk.
Imidlertid får jeg etter reboot ikke koblet noen av maskinene til internett. På desktopen er 3c59x listet når jeg kjører lsmod. På laptopen er det ikke lys i netverkskabelen og det skjer ingen ting når jeg tar pcmcia kortet ut og inn. pcmcia_core er listet.
Når jeg sjekker katalogene med moduler, ser jeg at modulene i 2.4.18 kjernen har ekstensjonen .o (nesten alle), mens de tilsvarende i 2.6.7 bruker .ko. Jeg har kjørt diff på de parallelle modulene og får beskjed om at de er forskjellige. Hva kan jeg gjøre??

Reply to: