[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Installation af Debian - kan man det?Claus Nielsen (BM Data) wrote:

Er der nogen fornuft i at arbejde videre med det jeg har fået installeret ind til nu, eller skal jeg starte forfra, og i givet fald med hvad. Debian-installer findes jo kun i beta-udgaver, så det er selvfølgelig ikke helt rimeligt at forvente, at det bare skal virke, men hvis jeg ikke skal bruge den, hvad skal jeg så bruge?

Umiddelbart vil jeg ikke mene at det er værd at arbejde videre med det du har. Men måske du skulle vente og se om nogle andre her på listen har nogle bedre svar end mit.

Hvilken Debian forsøger du at installere (Woody (stable), Sarge (testing) eller Sid (unstable))? Jeg har selv haft brugt den nye beta installer til at installere Sarge hvilket den klarede ganske fint. Da jeg prøvede at installere Sid gik der ged i det hele da jeg skulle installere lilo og Woody har jeg ikke forsøgt mig med.

Hvis du forsøger med stable, hvilket jeg ville fortrække til en server, så brug de gamle installations CDer:
http://mirrors.sunsite.dk/debian-cd/images/3.0_r2/i386/

Du kan nøjes med CD1 og installere resten via nettet.
Du kan vælge forskellige boot options. En af dem hedder bf24 og installere Woody med en 2.4.18 kerne, hvilket er at fortrække frem for 2.2.20 kernen som man som standard får smidt på systemet.

Desværre er den gamle installer ikke nær så brugervenlig som den nye, men håber du kan få snoet dig igennem den alligevel.

--JacobReply to: