[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Consell per auriculars amb micròfon per videoconferènciesHola,
moltes gràcies pels vostres comentaris. Només un aclariment sobre missatge inicial. El dia que vaig usar les FINESTRES (engegada dual) va funcionar tot de perles, sense cap soroll, cap problema. I això em va mosquejar.

Suposo que, com apunteu, està relacionat amb la targeta de so. Continuaré cercant a veure si trobo alguna solució.

Xavi


Missatge de papapep <papapep@gmx.com> del dia dv., 15 de maig 2020 a les 14:17:
Fa uns mesos que utilitzo els Jabra Evolve 65 (bluetooth) i van de perles, tant amb Debian, com amb Android, com amb (cof, cof) Windows. Per l'ordinador porten un pinxo USB pre-sincronitzat, és plug&play.
No són barats, però fan molt bona feina.

Salut.

El 15 de maig de 2020 10.31.20 CEST, Xavi e-bustia <xavi.ebustia@gmail.com> ha escrit:
Bones,
des del confinament que les videotrucades han aparegut de forma diària a la nostra vida. Abans eren escadusseres i poc m'hi mirava amb els dispositius d'auriculars i micro. Aquests dies he comprat ja 3 models diferents d'auriculars amb micro i no aconsegueixo que me'n funcioni cap correctament. M'he estat barallant amb alsamixer, pavucontrol i d'altres. El que em diuen els altres participants a la reunió és el següent en funció del cas. Això ens passa amb els 3 portàtils que tenim a casa.

A.- Usant micro i altaveus del portàtil: senten mol soroll de fons, com si hi hagués un ventilador o centrifugadora --> decideixo adquirir uns auriculars amb micro...

B.- Usant els auriculars del mòbil (connector amb auriculars i micro combinat) adquireixo 3 adaptadors (una per cada membre de la família que ha de fer videoconferències) que separi el micro de l'altaveu. Llavors, tot i tenir el so més clar comenten que se sent un xiulet de tant en tant molt molest (el típic de freqüència alta que se't posa al cap). Val a dir que els 3 adaptadors són de marques diferents, per tant, dedueixo que no és problema de cap dels adaptadors.

C.- Decideixo, per provar, adquirir (a la botiga del barri) una auriculars amb micro incorporat USB (NGS V700? és que ja els he tornat). El so dels altaveus espectacular però el micro només transmet un filet de veu que quasi no et senten (si !! pujant el màxim possible, sense que faci soroll, pavucontrol i alsamixer).

Amb tot això arriba el moment de desesperació
image.png

i ja no sé cap on tirar. El més trist és que un dels dies vaig haver de fer una videoconferència usant el sistema de FINESTRES amb tot això, us demanaria consell.

1.- Algun model d'auriculars + micro que funcioni, realment, plug and play? Entenc que usb?
2.- Alguna opció addicional de configuració que se m'hagi escapat (i que guardi valors de configuració quan es toqui)?

Moles gràcies

Xavi

--
Pep

Reply to: