[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Botigues Linux a Barcelona ?Jo vaig tenir un ordinador de Vant PC. Un Vant miniMoove. Clònic però en teoria ho tenia tot: processador de baix consum de la sèrie N -com un atom però ja de 64 bits i a mi ja m'estava prou bé-, pantalla mate de 11 polzades, etc. 4G de RAM i 128G de ssd (es pot configurar i jo me vaig agafar l'opció més limitada). Vale, el processador és limitat, però jo tampoc edito vídeo en temps real, i ja estic acostumat (us estic escrivint això des d'un AMD 5050e de bastants anys de vida, també de baix consum amb 4G de RAM i no és que voli però a mi ja em va bé amb Debian i xfce4).

I m'encantava. Venia amb Ubuntu de sèrie però al cap de poc temps li vaig posar una Debian amb xfce4. Com que era un ordinador "barato" i tampoc gaire pesat el portava gairebé sempre a sobre (per feina haig de viatjar molt en tren). Un ordinadoret "de batalla". I la mar de bé...

...fins que al cap de 2 anys i pocs dies -justament- va morir la placa sorpresivament. Suposo que va ser mala sort. Si que començava a fallar una mica alguna de les subjeccions de plastiquillo de la pantalla, però també és veritat que li donava molta, molta guerra.

Jo penso que la qualitat preu és raonablement bona, potser podreu trobar coses més barates, però amb pantalla mate? (que jo crec que és important). Si no hagués petat la placa, jo crec que hauria continuat amb ell sense problemes. Sobretot hi havia l'aspecte aquest "de batalla". Ara agafo el thinkpad x260 que me vaig comprar de segona mà, i quan vaig al tren ja no vaig tant tranquil, és més bon ordinador i ja em costa més treure'l de casa. Ja no és tant "de batalla". Per dir-vos que m'estic rumiant de comprar-me'n un altre...

La configuració actual del Vant miniMoove, per qui estigui interessat:
https://www.gizcomputer.com/vant-minimoove-v2020-caracteristicas-modelos/

Ara me direu que és una merda y que ande voy (i també probablement tingueu raó). Però la veritat és que jo estava encantat.

Per qui vulgui configuracions més convencionals (i5, i7, etc) o pantalles més grans, Vant també n'ofereix. Al seu moment quan ho vaig mirar, amb preus més raonables (però suposo que amb qualitat més baixa) que slimbook.

Els meus dos cts.

x.On 2020-05-15 07:00, SiscoGarcia wrote:
Missatge de Joan <arbocenc@calbasi.net> del dia dj., 14 de maig 2020 a les
20:45:

Jo no en conec cap a Barna, però també tens els valencians d'Slimbook.A més d'aquesta gent d'Slimbook també hi ha Vant (també són valencians),
però no són a Barcelona ni sé si tenen botiga física:

https://slimbook.es/
https://www.vantpc.es/


--
Joan Cervan i Andreu
http://personal.calbasi.net

"El meu paper no és transformar el món ni l'home sinó, potser, el de
ser útil, des del meu lloc, als pocs valors sense els quals un món no
val la pena viure'l" A. Camus

i pels que teniu fe:
"Déu no és la Veritat, la Veritat és Déu"
Gandhi


El Thu, 14 May 2020 19:55:20 +0200
Àlex <alex@probeta.net> va escriure:

> Bones,
>
> recomaneu alguna botiga que vengui portàtils Linux a Barcelona ciutat?
>
> Gràcies
>
>
>    Àlex
>--
Joan Cervan i Andreu
http://personal.calbasi.net

"El meu paper no és transformar el món ni l'home sinó, potser, el de
ser útil, des del meu lloc, als pocs valors sense els quals un món no
val la pena viure'l" A. Camus

i pels que teniu fe:
"Déu no és la Veritat, la Veritat és Déu"
Gandhi
Reply to: