[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Botigues Linux a Barcelona ?Hola, Alex.

Temps enrere n'hi havia una a un carreronet molt aprop del Camp Nou, que crec que va tancar poc abans del ... 2014 ... mes o menys igual que la que hi havia aprop d'Arc de Triompf, a tocar del Passeig de Sant Joan.

Jo visc a Salou desde finals 2014 i aquí aprop, a Reus, al 2015 n'hi havia una de petita, que també va tancar el 2019.

Per tant, encara que empatitzo amb la teva pregunta i a mi també m'agradaria poder comprar algun ordinador portàtil amb GNU/Linux a Barcelona o, al menys a Catalunya, si no podem aconseguir una màquina del temps (i jo no podré ajudar-te amb això ... ho sento) crec que tant a tu, com a mi, com a tots, ens agradi o no, només ens queden les opcions que aquí et diuen, per internet.

I si resulta que per internet no aconsegueixes que ningú et vengui un portàtil TUX "amb barretina" (espero equivocar-me, però sospito que els portàtils linux que podras comprar per internet es sortiran del teu pressupost i/o no portaran linux en català) doncs recorda que pots comprar qualsevol portàtil (amb linux anglès o castellà, o amb FREE DOS) i després FÀCILMENT se li posa el linux català que TU vulguis.

I si no li pots posar tu, vine a Salou i te li poso jo encantat i gratis (o paga'm tren a bcn i de tornada a Salou i t'ho faig a Sants Estació, amb 2 horetes) quan ja el tinguis 👍😊

El dj., 14 de maig 2020, 19:55, Àlex <alex@probeta.net> va escriure:
Bones,

recomaneu alguna botiga que vengui portàtils Linux a Barcelona ciutat?

Gràcies


   Àlex


Reply to: