[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Curiositat sobre les IP assignades pels proveïdorsOn 28/08/18 12:07, Joan G. Villaraco wrote:
Hola Orestes i companyia,

A mi em va passar el mateix amb Pepehone (ADSL) i Yoigo (fibra) amb el CG-NAT, només has de consultar-lis com fer la petició per a que t'ho treguin i et passin a una IP legal d'internet. Jo ho vaig fer per a tots dos proveïdors sense cap problema i totes dues connexions em van assignar IPs accessibles.

Joan

Correcte. Després de trucar-los i reclamar m'han dit ràpidament que em trauran del CG-NAT. No els he hagut d'explicar res, sabien de què els parlava, els punyeteros...

Un tema diferent és aconseguir les dades de connexió pel protocol SIP. Amb l'anterior router ADSL d'Orange les tenia, però els de Parlem no me les volen donar. Diuen que és un servei que no ofereixen, però la telefonia fixa bé va per IP. No entenc el problema, ni des del punt de vista tècnic (que no n'hi ha d'haver) ni des del comercial o de negoci. Per què els hauria de molestar que jo pugui fer trucades des de la meva línia a través d'un client SIP qualsevol?

Orestes.


Reply to: