[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Curiositat sobre les IP assignades pels proveïdorsPer als modem de fibra la recomanació és posar-lo en modo bridge (aprofitar només l ONT, q només faci de modem) i tenir la IP pública a un router darrera.
El rendiment i estabilitat millor molt, de forma notable.

Iker.

El lun., 27 ago. 2018 20:17, Eloi <entfe001@gmail.com> escribió:
(cadena de cites reordenada)

El 27/8/18 a les 18:38, Pere Nubiola Radigales ha escrit:

El dl., 27 d’ag. 2018, 18:30, Orestes Mas <orestes@tsc.upc.edu> va escriure:
On 27/08/18 16:49, Pau Ibars wrote:
Canvia de router, Eloi! Que de passada, tindràs millor rendiment. El hardware que posen els operadors semblen cafeteres!

Pau Ibars
Hola Pau,

Creus que es pot canviar tranquil·lament de router garantint que un de genèric nou es connectarà igual de bé amb l'operadora?

Cordialment,

Orestes.

Jo fair servir un asus i va perfecte, amb tele i tot. L'únic es que amb movistar.

Pels routers ADSL sens dubte, el blanc de Telefónica que donaven anys enrere era una castanya, després de canviar-lo dos cops per mal funcionament i veient que el tercer anava igual o pitjor, al final vaig arreplegar un model bastant més antic també de Telefónica però que funcionava la mar de bé i, sobretot, no tenia res capat.

El que tinc ara de fibra no va malament, i tampoc sé fins a quin punt seria prudent canviar el router que no només em dóna Internet sinó telèfon... també val a dir que em connecto amb Ethernet, i de fet el primer que vaig fer va ser apagar el wifi, puix no l'uso.

A casa els meus pares sí que la història és diferent: el router és un model més antic (també blanc, d'aspecte similar al que deia d'ADSL, però enorme) i la senyal va per wifi perquè l'ordinador està a l'altra punta de casa, allà cada dos per tres hi ha talls però vés a saber qui n'és el responsable (el router, el receptor wifi, les parets de la casa o el motor de l'ascensor que està a 3m en línia recta), allà el que haig de fer és tirar cable Ethernet, però sempre dic "ja ho faré" i mai ho acabo fent ¬¬'


Reply to: