[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

connexió de dispositius per ssh via wi-fi a l'ordinador d'escriptoriA l'ordinador d'escriptori i tinc instaŀlat un servidor ssh al qual accedeix sense problemes l'ordinador portàtil, sempre que aquest estigui connectat per cable ethernet si ho probo fer des de wi-fi no hi ha manera de fer-ho.
El procès que segueixo és el mateix que amb qualsevol dispositiu connectat a la xarxa física, li reservo una ip de xarxa fixa, despres obro el port ssh a aquella ip a l'ordinador d'escriptori (faig sevir ufw) i ja està. De fet quan tenia ADSL ho feia igual i funcionava sense problemes pero des que tinc el cable (movistar) el procès no funciona quan intento entrar per ssh a l'ordinador d'escriptori des de l'ordinador portàtil o el telèfon.

No se si es que per poder-ho fer haig d'obrir el port ssh del router (ara estan tots tancats) i en cas afirmatiu si això pot suposar algun risc.
En qualsevol cas la regla al ufw es sempre permetre la connexió pel port determinat nomès al dispositiu concret que sempre te una ip de xarxa fixa.

Gràcies a tots

Ferran


Reply to: