[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Puc rebre però no enviar mails amb Evolution...Hola!
Tinc un problemilla...Segur que deu ser alguna novatada...He buscat però no he trobat com arreglar-ho...

Vaig posar el imap o pop3 aquell i vaig aconseguir posar el mail del web (rita@gamifi.cat) a Evolution...Ara em trobo, però, que, tot i rebre els mails, no puc contestar-los...Em surt un error...Adjunto captura.

Alguna suggerència?

És que estic intentant configurar els mails i trobar la manera de xifrar-los amb Seahorse, que segur que es pot...És que si Evolution i Seahorse vénen per defecte, no tinc per què usar Thunderbird amb Enigmail, no?
En fi, que això ja és una altra pregunta...

Merci!

--
rita :)

Attachment: Evolution-error-SPAM.png
Description: PNG image


Reply to: