[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Compra de Portàtil per posar-hi una DebianHola,

a la feina hem comprat un slimbook https://slimbook.es/ i ens està donant molt bons resultats.

Pots comprar-lo sense s.o. instal·lat o amb ubuntu / debian / ...
Ara bé, tenen pantalles de 13' així que si vols dedicar-lo a edició de vídeo potser no és la opció ideal!

Núria

El 03/03/16 a les 18:38, Jordi Boixader ha escrit:
Hola,

Tinc intenció de comprar-me un portàtil, i evidentment hi vull posar una Debian. No em fa falta cap Supermàquina, però tampoc vull anar faltat de recursos. Per Navegar, trastejar pagines web, editar fotos amb GIMP, editar algun vídeo, documents, Scribus, fer pings a guifi.net ... (ara tinc una Torre Sobretaula del 2009, I7 920, 6 Gb de Ram, GTX 285 1Gb... i mai s'ha fet petit)

Algú s'ha comprat últimament algun portàtil i hi ha posat la Debian, se suposa que sense S.O de sèrie. Sabeu d'algun web on venguin portàtils així?

P.D.: perdoneu si demano algo que no sigui exclusiu de la llista, si és el cas, no contesteu i demano disculpes.

Salut--
Logo
                  el Teb
Núria Alonso

Associació per a Joves TEB
C. Dels Salvador, 6, baixos
08001 Barcelona
Tel. (00 34) 93 442 58 67
nuria.alonso@elteb.org

Aquest missatge s'adreça exclusivament a qui va destinat i pot contenir informació privilegiada o confidencial i dades de caràcter personal, la difusió de les quals és regulada per la Llei orgànica de protecció de dades i la Llei de serveis de la societat de la informació. Si no sou la persona destinatària indicada (o la responsable de lliurar-lo a qui va destinat), no heu de copiar aquest missatge ni lliurar-lo a tercers per cap concepte. Si heu rebut aquest missatge per error o l'heu aconseguit per altres mitjans, us demanem que ens ho comuniqueu immediatament per aquesta mateixa via i l'elimineu irreversiblement.
D'acord amb la LOPD 15/1999, i la LSSICE 34/2002, informem que les seves dades personals formaran part dun fitxer automatitzat titularitat de lASSOCIACIÓ PER A JOVES TEB i les entitats TEB FUNDACIÓ PEL TREBALL SOCIAL AMB LES TIC i RAVALNET, amb la finalitat dinformació, tramitació i gestió global de les activitats de l'entitat, sempre d'acord amb els nostres objectius socials establerts als estatuts de l'associació. Aquestes dades també podran ser utilitzades per a la gestió de subvencions públiques i/o privades d'acord amb els objectius socials de les entitats. En qualsevol moment pot exercir els drets daccés, rectificació, cancel·lació i oposició a C/Dels Salvador, 6 baixos 08001 Barcelona.

Abans d'imprimir aquest missatge electrònic penseu en el medi ambient!

Reply to: