[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Debian fans a Catalunya, ajuda!Potser t'interessaria donat-te a conèixer a Caliu (jo he reenviat un missatge a la llista d'esdeveniments de Caliu, però a la llista general hi ha més gent)

Les reunions mensuals de Caliu son itinerants (de vegades), i potser podries proposar que una coincidís amb una de les vostres...

Joan Cervan

On 20/05/15 14:03, Joan Baptista wrote:
Hola!

Porto des del octubre 2014 vivint a Salou. Aquí em costa MOLT trobar gent que utilitzi GNU/Linux, per el que potser qui també llegiu aquesta llista us podríeu animar a venir algun dia, al SOL's Team Salou <http://joanbaptista.com/SOL_CA.html> encara que només fos per donar-nos "suport presencial" ja que portem poc temps, encara som pocs, i fins i tot alguns dissabtes als matins estic jo sol.

Si no podeu venir, potser també ens podeu ajudar, difonent aquesta informació a qui li pugui interessar.

Si us animeu, a mes de poder xerrar sobre Debian, Raspberry Pi, servidors Linux i / o qualsevol tema similar que us vingui de gust, entre juny i setembre, els dissabtes després de dinar (o diumenges als matí/migdia) puc convidar-vos a una piscina (gran, amb un gran jardí) que hi ha a pocs metres de on ens reunim ;-)

Fins aviat ... Si voleu ...

Joan Baptista
*http://joanbaptista.com*
joanbaptista@linuxmail.org
<mailto:joanbaptista@linuxmail.org>
joanbaptista@gmail.com <mailto:joanbaptista@gmail.com>
Tel. 665 245 561


Reply to: