[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Instal·lació de Debian Jessie en un Netbook, no funcionen "Configura el gestor de paquets" i "Selecciona i instal·la programari"Al 02/02/14 20:14, En/na Josep Lladonosa ha escrit:2014-02-02 Jordi Boixader (Idroj) <idroj@bergueda.org>:
Al 02/02/14 16:57, En/na Josep Lladonosa ha escrit:

Afegeix lightdm o similar com a gestor de sessions.


Això també ha instal·lat el gnome, preferiria nomes tenir-hi Xfce


És estrany ja que no em consta que lightdm instal·li res de Gnome (?). A les dependències no surt.

doncs hi ha sortir, potser a la instal·lacio que havia fet jo, ja hi havia alguna cosa, o ja hi havia gnome... (la iso que tinc potser es de gnome) el que em passava també que al iniciar em demanava usuari i pass i els posava i repetia demanant com si hagues fallat la contrasenya, i no hi havia manera d'entrar.

 El tema del gestor de paquets... des d'on instal·les? Imatge per fer instal·lació des de xarxa? Podria ser que no tinguis connexió de xarxa en el moment de la instal·lació. De vegades m'he trobat provant la instal·lació des de xarxa que, en no tenir, per exemple, els fitxers de firmware, la targeta de xarxa no es detecta...

ho faig des d'una .iso a un USB i connexio a internet n'hi ha, perque si al interpret hi poso ping www.google.com contesta els pings.

Josepho he tornat a reinstal·lar tot de nou... i no hi ha manera de que funcionin els "Configura el gestor de paquets" ni "Selecciona i instal·la programari"... (els paquets que s'haurien instal·lat no se com instal·lar-los ja que no se quins son)

Salut!El dia 02/02/2014 16:29, "Jordi Boixader (Idroj)" <idroj@bergueda.org> va escriure:
Hola

Estic instal·lat la Debian Jessie a un Netbook ASUS X101CH, de 10,1", he aconseguit posar l'instal·lador al USB amb UNetbootin i arrenca bé. Em donava un error perquè no detectava cap CD-ROM, però a l'interpret hi he posat aixo: mount -t vfat /dev/sdb /cdrom i la instal·lació ha pogut continuar.

Però al arribar a l'opció: Configura el gestor de paquets, no fa res i queda l'instal·lació aturada. Passo a l'opció seguent: Selecciona i instal·la programari, i tampoc fa res ja que aquesta deu tenir relació amb la anterior.

Continuo l'instal·lacio amb l'opció seguent: Instal·la el carregador GRUB en un disc dur, selecciono el dispositiu arrencable i finalment acaba l'instal·lació.

Suposu que amb això, ha quedat una instal·lació neta. I em pregunto que hi puc afegir a part del gestor gràfic, que no s'hi hagi afegit i que sigui necesari.

Primer de tot he afegit els repositoris:
deb http://ftp.es.debian.org/debian/ jessie main contrib non-free
deb http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-free
deb http://ftp.es.debian.org/debian/ jessie-updates main contrib non-free

i # apt-get update && apt-get upgrade

també hi he posat el SSH per poder-hi accedir des de l'altre PC i fer mes fàcil teclejar.

i finalment hi he d'afegir el gestor gràfic XFCE

# apt-get install xfce4 xfce4-goodies

i també:

# apt-get install xserver-xorg xinit

amb això aconsegueixo entrar a les X amb startx, pero no m'hi entra directament al arrancar.

creieu que ho he de fer d'alguna altra forma? em deixo alguna cosa important?


Salut!!
Jordi Boixader
--
--
Salutacions...Josep
--


Reply to: