[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: És recomanable passar-se de Wheezy a Testing?Hola,

per quan et torni a picar la curiositat de veure com està testing (que et picarà ...), pots guardar-te un espai al disc sense formatar i te la instal·les allà. Jo fins i tot el que feia quan volia jugar-hi despreocupadament era un cop instal·lat en feia una copia amb el gparted i quan l'esguerrava, tornava a copiar-hi la copia sencera. Si ho fas amb 10G + 10G tampoc no et trigarà tan a fer les copies.

També tens la opció de màquines virtuals com virtualbox i similars, però si els problemes els tens amb la gràfica llavors no et serveix gaire.

Com ja t'han dit, pots viure perfectament a testing, però no des del primer dia. Has d'esperar uns mesos després de la release, segons al que estiguis disposat. Dins del release cycle de Debian, els últims mesos els bugs ja són petits, o per paquets que no fas servir, o per arquitectures que no fas servir, i tampoc no val la pena esperar a la release final.

Pots tenir una referència de en quin moment estem amb la linia verda de aqui:
http://bugs.debian.org/release-critical/

i si et falla algo amb paquets concrets, pensa que mentre no ho borris, tot l'històric de paquets se't va acumulant a /var/cache/apt/archive

Salut !!!

Al 12/11/13 17:43, En/na Jordi Boixader (Idroj) ha escrit:
Bé, gràcies a tots per haver opinat del tema.

Dir-vos, que un cop llegides les primeres contestacions, em vaig decidir a passar de Wheezy a Jessie i el resultat va ser un desastre. Hauria d'haver fet cas als que veu contestar més tard recomanant no passar-m'hi.

Un cop acabat de fer el dist-upgrade i reinicar l'equip, em vaig trobar que mentres arrancava sortien una serie de missatges con d'error que ara no recordo. Tambe que a mig carregar, quan li tocava saltar a la part gràfica es quedava penjant. Amb ALT+F1 podia obrir una altra consola i accedir-hi. Però no hi havia manera de configurar la tarja grafica Nvidia. de fet hi tinc una mica de lio, ja que utilitzo 2 tarjes i 3 monitors.

Resultat final, que vaig haver de reinstal·lar la Debian Wheezy de nou, sort que /home va quedar intacte en una altra partició i al anar instal·lant programes, com ara Icedove em va restaurar els correus i les adreces i configuracions sense haver de fer res, i aixo amb molts altres programes.

Moltes gràcies de nou.Al 08/11/13 23:21, En/na Jordi Boixader (Idroj) ha escrit:
Hola,

És recomanable passar-se de Wheezy a Testing? és el Pc que utilitzo sempre.

Deu ser fàcil fer-ho, sinó vaig errar només hauria de canviar les paraules "Wheezy" per "testing" del meu /etc/apt/sources.list ?

$ nano /etc/apt/sources.list

### Repositoris de software Debian Wheezy ###

# Debian CDRom
# deb cdrom:[Debian GNU/Linux 7.0.0 _Wheezy_ - Official amd64 CD Binary-1 20130504-14:44]/ wheezy main

# Debian Wheezy - Repositori oficial
deb http://ftp.es.debian.org/debian/ wheezy main contrib non-free
deb-src http://ftp.es.debian.org/debian/ wheezy main contrib non-free

# Debian Wheezy - Actualitzacions de seguretat
deb http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib non-free
deb-src http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib non-free

# Debian Wheezy-updates, previously known as 'volatile'
deb http://ftp.es.debian.org/debian/ wheezy-updates main contrib non-free deb-src http://ftp.es.debian.org/debian/ wheezy-updates main contrib non-free

# Debian Multimedia
deb http://www.deb-multimedia.org/ wheezy main non-free
deb-src http://www.deb-multimedia.org/ wheezy main non-free

Creieu que hi sobra algun repositori? o que me n'hi falta algun d'important?


Salut i gràcies!
Reply to: