[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: És recomanable passar-se de Wheezy a Testing?Al 13/11/13 07:41, En/na Javier Silva ha escrit:

El 12/11/2013 17:43, "Jordi Boixader (Idroj)" <idroj@bergueda.org> escribió:
>
> Bé, gràcies a tots per haver opinat del tema.
>
> Dir-vos, que un cop llegides les primeres contestacions, em vaig decidir a passar de Wheezy a Jessie i el resultat va ser un desastre. Hauria d'haver fet cas als que veu contestar més tard recomanant no passar-m'hi.
>
> Un cop acabat de fer el dist-upgrade i reinicar l'equip, em vaig trobar que mentres arrancava sortien una serie de missatges con d'error que ara no recordo. Tambe que a mig carregar, quan li tocava saltar a la part gràfica es quedava penjant. Amb ALT+F1 podia obrir una altra consola i accedir-hi. Però no hi havia manera de configurar la tarja grafica Nvidia. de fet hi tinc una mica de lio, ja que utilitzo 2 tarjes i 3 monitors.
>
> Resultat final, que vaig haver de reinstal·lar la Debian Wheezy de nou, sort que /home va quedar intacte en una altra partició i al anar instal·lant programes, com ara Icedove em va restaurar els correus i les adreces i configuracions sense haver de fer res, i aixo amb molts altres programes.
>
> Moltes gràcies de nou.

Hola,
pots mantenir l'equip a Wheezy i afegir el backports, amb la qual cosa tindràs un sistema molt estable amb alguns paquets més actualitzats, com el LibreOffice a la versió 4.1.x, el Kernel 3.10, Virtualbox 4.2 i els drivers propietaris de NVidia i Radeon més actuals i molts més paquets, tot això sense comprometre el sistema molt.

Javier.

amb això que dius de backports, em fa por que tornin a fallar els drivers de Nvidia , pero pel que veig ho hauria d'instal·lar jo especificament perque s'instal·les.

he trobat aixo pel google diu que també cal anar amb compte: http://diversidadyunpocodetodo.blogspot.com.es/2013/06/debian-wheezy-backports-incompatibilidades-dependencias-libreoffice-4-kde.html

Salut!
Jordi

Reply to: