[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[ot] botiga de proximitat on t'instal.len debianBon dia debianites!

potser es desvia del topic de la llista, i no és debian intrínsec però em vé de gust comentar-ho ja que crec que no és corrent trobar-ho. alhora em deixeu que en faci el punt de difusió que crec que almenys per a mi es mereix. :)

Doncs resulta q he descobert al costat de casa (sic!) una tenda petita d'informàtica i venda de components i ordinadors que són pro-programari lliure, es diu Estel Informàtica, a la plaça del Nord. A l'ordinador (sobretaula) que m'he comprat m'hi han instal.lat elles una distri basada en Wheezy anomenada Linux Point[0], que va amb un entorn d'escriptori de nom Mate. No en sé molt més d'aquesta distri i escriptori però bàsicament a mi m'ha quedat una màquina que funciona la mar d'eficient i l'aspecte és força old style, amb l'aparença clàssica del gnome. L'únic que el point sembla que discrimina l'usuari root com a tal i predisposa un usuari administrador amb permisos (que en principi no m'ha afectat gaire tot i que és maniobra estil ubuntu...)

i bé, volia compartir amb vosaltres la il·lusió que pot fer comprar una màquina amb gnu/linux tot ja preparat, debian de base, les quatre coses que normalment t'hi has de dedicar ja apanyades i amb la tranquil·litat i proximitat de la botigueta que en tot moment s'ho han currat molt (hem xerrat i despotricat de temes com fariem entre nosaltres, hem personalitzat què posar-hi i què no, etc. i ells ja fa temps que miren de vendre 'Mints' a usuaris novells, instal.len sempre que poden programari lliure... i l'home, que és el q remena més, sembla que va una mica per lliure i diu que no està subscrit a llistes ni res... -per exemple aquesta).

Doncs això, si alguna de vosaltres necessita comprar components i/o ordinadors jo recomano que ho tingueu en compte, per tal de recolzar el petit comerç de proximitat pel què fa a programari i maquinari! :D
i remarcar que, encara que a totes ens agrada configurar les nostres màquines, en moments que tens poc temps o altres dificultats, que ho facin de manera personalitzada a una botiga, no té preu! :D

[0] http://pointlinux.org/

salut a tothom i bona calor!

per cert, a la festeta passada alguna va comentar que aquest agost debian fa 20 anys? :)

dolça
--
http://espaisideral.org/dlz/Reply to: