[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

preparant la festa DebianBenvolguts/des

Corre el rumor que la propera Debian estable estarà llesta en un mes, que queden realment pocs bugs per resoldre.

Farem una festeta, no?

Obro amb aquest missatge un fil per saber qué ens agradaria i podem fer per celebrar l'esdeveniment. SI han de sortir moltes coses potser seria millor una pàgina en un wiki o a la web de Debian, però de moment per aquí comencem.


LOCALS

- A Barcelona podem demanar el local de l'Ateneu Rosa de Foc, on fa uns mesos vam fer una trobada. No és molt gran -caben unes 50 persones dempeus, però podem gestionar la barra i la cuina. També podem demanar el local de la Torna, molt més gran, però barra i cuina la gestionen ells/es.ACTIVITATS

- Vaig dir que convidava el primer barril de cervesa, i continua en peu, pero la idea es comprar un barril si gestionem la barra. Si no és més difícil.

- FRIKItrivial: muntar un concurs de preguntes Debian, Linux, ...

- Installparty? potser no és lo més addient per una festa, però es poden programar install-partys de Debian a properes ciberteteries de l'Ateneu Rosa de Foc

- Grups de música lliure? No viuen de l'aire. Molaria pagar-lis. És pot fer si portem la barra i lo que guanyem n barra va per al grup. O sencillament es pot punxar música lliure.

- Tatuatges "per uns dies": podem tatuar-nos espirals, pingüins, etc

- Tatuatges "per sempre": puc cridar un conegut que es tatuador, molt professional i net, si algú es vol fer un tatuatge per sempre. Caldria avisar cuantes persones. Li puc preguntar el preu si hi ha interés.

- Samarretes: fem samarretes per l'ocassió? amb quin dibuix o disseny?

- Sopar: busco restaurant per a tothom? sopem tapes a un local? encarreguem un sopar a gent que cuina de l'Ateneu Rosa de Foc?

- Dinar familiar? ens reunim ja de bon migdia uns quants i preparem una paella?
PROPOSTA 1:

Ens ajuntem a la tarda a l'ATeneu de Rosa de Foc per jugar al frikitrivial mentre buidem algun barril de cervessa, i quan siguem molta gent anem al local de la Torna a fer un sopar a la sala gran. És una proposta sosa, però és el primer que m'ha vingut al cap.


Reply to: