[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Xerrada "Sobirania Tecnològica"hehe jo com el meu cuñao m'ho apunto i faré el possible per venir, ho he de negociar amb la mestressa ;-) Si puc venir m'apunto a parlar de programari lliure i/o d'estàndards oberts, o simplement a fer de comparsa si ja hi ha prou gent.

Xavi, gràcies per encetar això i per avisar-me off-list, vaig de crani i fa dies que no miro per aquí.

Respecte el format estic amb la Mònica, sense diapos millor si volem una cosa àgil i participativa. Fer-ho tot com a pregunta-resposta pot ser interessant, però també pot portar més temps (v. paràgraf següent).

Respecte el temps disponible uffff. Jo he fet alguna xerrada introductòria al PL i els estàndards oberts i només fent un xic d'història i quatre nocions bàsiques ja te'n vas als 30-40 min. Potser sóc jo que em pujo a la parra i no en sé baixar, però em sembla molt justet. I si la gent s'anima i comença a tirar preguntes interessants, que seria lo seu, encara més justet.

salut!
^dj

On 06/03/13 16:37, xabi@nodo50.org wrote:
On Wed, Març 6, 2013 12:11 am, Xavi wrote:
~ Hola a tots,
~ ja tenim data i hora proposada per la xerrada a la CUP, seria el 12
~ d'abril
~ a les 20:30 a Barcelona als locals de la Cruïlla.

iep!

m'ho apunto, i espero poder assistir-hi.

espero que no es planegi una sessió de música a alt volum com a fi de
festa... tot i que al ser a la urbs, sempre podem marxar a dormir cada una
a casa seva a l'hora que siga ;)

salut!
###
http://info.nodo50.org/4137 | error al sistema
  ______________________________________
  a internet la llibertat no és gratuïta
   ====================================
--
David Jacovkis         Free Knowledge Institute
IM/VoIP/phone on request  "Unlocking the knowledge society"
41.4532, 2.0441         http://freeknowledge.eu


Reply to: