[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Actualització d'alguns paquets de testing en estable...Hola,

Tinc un debian estable, del que també tinc les fonts de testing i inestable, posades amb prioritat inferior. M'agradaria actualitzar un paquet, amule i iceweasel, però el primer te entre les dependències libxgtk??? i quan li dono a actualitzar a aquest, em marca, el synaptic, de desinstalar mig Gnome.

Em pregunto si no és possible dir-li al sistema que actualitzi, també, totes les referències actualitzables de la primera referència, quan la versió és imprescindible.

Dit d'una altra manera, si el paquet_1 em marca la dependència_1, i al actualitzar a testing la dependència_1 perquè em marca per DESinstal·lar tots els paquets que depeneien de la dependència_1, però en versió estable, en comptes d'actualitzar, al seu torn, aquests paquets??

Pd: Vaig llegir que aviat es congelarà la estable?

Salutacions,

--

Joan Cervan i Andreu
http://personal.calbasi.net

"El meu paper no és transformar el món ni l'home sinó, potser, el de ser útil, des del meu lloc, als pocs valors sense els quals un món no val la pena viure'l"
A. Camus

i pels que teniu fe:
"Déu no és la Veritat, la Veritat és Déu"
Gandhi


Reply to: