[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Rebeu els meus missatges amb l'hora actual o dugues hores per sobre?Hola,

Hi ha molta gent que em diu que rep els meus missatges amb l'hora avançada (+2h). Jo, en canvi tinc l'hora del rellotge correcta (ara em marca les 13:47) i quan rebo la copia d'un missatge que envio a una llista de correu, m'entra amb l'hora correcta (no percebo el problema que alguns destinataris em reporten). Teniu idea de què pot ser?

--

Joan Cervan i Andreu
http://personal.calbasi.net

"El meu paper no és transformar el món ni l'home sinó, potser, el de ser útil, des del meu lloc, als pocs valors sense els quals un món no val la pena viure'l"
A. Camus

i pels que teniu fe:
"Déu no és la Veritat, la Veritat és Déu"
Gandhi


Reply to: