[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Presentació i consulta (open-iscsi, multipath, ocfs2)Gràcies Jordi per la ràpida resposta,
Efectivament el reboot s'ha quedat a mig fer. El vaig fer remotament perquè no puc fer cap login a la màquina.

El problema crec que està entre iscsi, el multipath i el ocfs2. La capa superior és ocfs2 que mitjançant multipath munta el dispositiu iscsi.

Però no he trobat la manera. el curiós del cas és que he pogut migrar totes les màquines virtuals a l'altre servidor amb el LiveMigration i sense problemes.

També veig com aquest sistema d'arxius combinat amb el multipath no acaba de ser del tot estable. O potser m'he deixat alguna cosa important a l'hora de configurar-ho.

De totes maneres gràcies per la resposta. Ho continuaré intentant...

El 8 d’abril de 2011 11:28, Jordi Funollet <jordi.f@ati.es> ha escrit:
Hola Xavi, re-benvingut,

El 'ps' que envies és d'un "reboot" a mig fer. Està aturant tots els processos i desmuntant totes les unitats, però s'ha quedat encallat en algun punt.

No he jugat mai amb ocfs2 + iscsi, però és el primer que comprovaria. Em jugo la meva dosi de cafeïna a que no aconsegueix desmuntar els sistemes de fitxers remots, i no acaba de tombar el sistema per no arriscar-se a corrompre'ls.

Segur que si entres i fas un 'umount' / 'umount -f' / 'umount -l' no et farà cas. Has de buscar la raó per la qual ha perdut accés als sistemes de fitxers de la iSCSI. Si pots recuperar la connexió, oli en un llum.

Si no ho aconseguís, jo aturaria a mà tots els daemons, per estar raonablement segur de que res està escrivint. I quan no pogués aturar res més, estiraria l'endoll de la màquina i apretaria molt fort el culet. Però abans de seguir aquest tractament, demana opinió a un altre metge.

--
##############################
### Jordi Funollet
### http://www.terraquis.net--
Xavier Diumé
http://socaqui.cat

Reply to: