[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Ni estable ni testing: frankenstein?Hola Joan

Jo ho faig servir ( apt-pinning i Default Release ... ) ... però la veritat és que no ho recomano, sempre hi ha algun moment que la cosa s'esconya i la informació sobre els paquets acaba essent un sidral, amb el punt just d'aigua, amb lo que periòdicament entres en una fase de penitència pública on renegues de tot i jures i perjures que a partir d'ara tan sols faràs instal·lacions d'stable per tornar a caure, al cap de pocs mesos, a la voràgine luxuriosa de sid, àdhuc experimental i és que no es pot evitar, l'existència dels debianites ve marcada per aquesta estacionalitat i és que entre freeze i freeze un es desespera.

:)

El 10 de juny de 2010 22:10, joan <calbasi@pangea.org> ha escrit:
Hola,

Fa temps jo era usuari de la testing, però em vaig afartar de la loteria de les coses que es van esconyant / arreglant i ara poso a tots els ordinadors que puc l'estable... Però clar, l'estable te les seves coses: reconeixent del hard més nou, aquella funcionalitat txatxi a la que hauràs d'esperar 2-3 anys per gaudir, etc.

I l'altre dia, per una història de drivers d'una impresora, vaig sdescobrir allò de posar als repositoris les fonts de la testing i l'stable alhora, indicant que l'estable tingui preferència (és a dir, que només fa servir paquests de la testing pels drivers de l'impresora i les seves dependències).

Us volia preguntar si algú més fa servir algo semblant i si podriem, amb aquest Frankenstein, tenir una distro bastant estable però amb algo més de flexibilitat...

Salutacions,

--

Joan Cervan i Andreu
http://personal.calbasi.net

"El meu paper no és transformar el món ni l'home sinó, potser, el de ser útil, des del meu lloc, als pocs valors sense els quals un món no val la pena viure'l"
A. Camus

i pels que teniu fe:
"Déu no és la Veritat, la Veritat és Déu"
Gandhi


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-catalan-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 4C11469F.70606@pangea.org" target="_blank">http://lists.debian.org/4C11469F.70606@pangea.orgReply to: