debian-user-catalan May 2010 by subject

[First Page] <
[previous page]
Page 1 of 1 >
[next page]
[Last Page]

[Thread Index] [Date Index] [Author Index] [Other Debian Lists] [Debian Home]
Re: [caliu-info] Nova instal lació mantenint partició /home, és factible? Re: Canvi d'arquitectura a través d'apt-get El DNIe funciona a la SID Era votar la diagonal Re: No em vol muntar un disc dur extern (després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern ( després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern ( després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern ( després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern (després de treure'l de l'fstab) No em vol muntar un disc dur extern (després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern (després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern (després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern ( després de treure'l de l'fstab) Re: No em vol muntar un disc dur extern (després de treure'l de l'fstab) Re: Nova instal lació mantenint partició /home, és factible? Nova instal lació mantenint partició /home, és factible? Re: Nova instal lació mantenint partició /home, és factible? Re: Nova instal lació mantenint partició /home, és factible? [OT] oferta de feina: sysadmin al MTG (UPF) [OT] Re: Votar la diagonal problemes amb PDF 1.7 una de bash scripting.. Re: Canvi d'arquitectura a través d'apt-get Re: No em vol muntar un disc dur extern ( després de treure'l de l'fstab) Re: Nova instal lació mantenint partició /home, és factible? Votar la diagonal Re: XP no em troba el Samba PDC The last update was on 13:19 GMT Wed May 01. There are 71 messages. Page 1 of 1.

<<
[previous month]
|<
[first page]
<
[previous page]
Page 1 of 1
>
[next page]
>|
[last page]
>>
[next month]

[Thread Index] [Subject Index] [Author Index] [Other Debian Lists] [Debian Home]

Mail converted by MHonArc