[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: el so a kde4En/na calbasi ha escrit:
A mi em passa el mateix amb Gnome. També a testing... Així que sospito
que deu ser cosa del Pulseaudio...

 El dg 27 de 09 de 2009 a les 20:11 +0200, en/na tictac va escriure:
hola, des de que va entrar el kde4 a Debian testing em trobo que cada vegada que engego el pc tinc el kmix amb el volum del canal mestre silenciat i al mínim, per molt que ho canvii cada vegada esta així. He provat amb la opció "Restaura els volums al connectar-se" activada i desactivada, però res..
algú s'hi ha trobat? sabeu que puc provar?
tinc PulseAudio com a dispositiu de sortida preferit i una tarja SiS SI7012
és difícil de fer proves, doncs només em passa a l'arrencar el pc, si surto de la sessió i torno a entrar em conserva els volums


Fa molt temps m'hi vaig trobar, i no estic segur de si ho vaig resoldre simplement potinejant el 'alsamixer' o si em va caler fer servir el 'asoundconf'.


Hola,
doncs a mi també em passa, a testing - kde4. Però jo hi tinc com a dispositiu preferit al systemsettings "HDA Intel (Conexant Analog)" i no el PulseAudio (la meva tarjeta és una HDA Intel). Quan entro al kde per primera vegada em surt un missatge relacionat amb 'Phonon' que no sé què és. Aviam si aconseguim solucionar-ho !! Jo ara vaig a provar això del asoundconf.
Marc ///


Reply to: