[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Chillispot + freeradius + ldap ... i la mare que els va parirHola David

El servei ldap ja el tinc operatiu i funcionant a la resta dels equips, de fet els usuaris de l'escola, de 1r d'ESO a 2n de batxillerat es validen sense problemes a un Moodle i un dokuwiki contra el directori, a banda d'accedir als seus /home muntats per nfs, el que vull ara és que a mesura que l'ús dels netbooks es faci més popular que la canalla pugui accedir a la xarxa wifi amb les seves dades d'usuari.
Demà ho tornaré a provar instal·lant el chillispot i el freeradius sobre la mateixa màquina que executa el servei ldap ... a veure.
2009/2/19 David Trigo Chávez <davidtrigo123@yahoo.es>


Fa temps vaig estar mirant de fer que el usuaris de la maquina els agafes de LDAP en comptes de que sirguessin locals.

No se si et por servir la idea.

A SantGoogle hi ha molta informació.


http://www.linux.com/feature/114074


http://www.bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1371


http://lucas.hispalinux.es/COMO-INSFLUG/COMOs/LDAP-Linux-Como/
Con fecha jueves, 19 de febrero de 2009, 20:22:43, escribió:


>

Benvolgudes i benvolguts 

Amb l'optimisme debianita adquirit els darrers anys ( vegis lo de Benvolgudes i em consta que alguna que altra hi és ) aprofito per inquirir-vos per si per una casualitat algú de vosaltres s'ha barallat amb el muntatge de l'assumpte, el cas és que parcialment la cosa ja camina ... el hotspot, hotspoteja i amb els usuaris locals al sistema on s'executa el server radius i el chillispot puc validar-me i accedir a internet però amb els usuaris ldap no hi ha manera i la gràcia seria que el tema fos "homogeni"en quan a sistemes d'autentificació. 

Aprofito l'avinentesa per desitjar una bona Lenny a tothom i fer una mica de marqueting viral incitant a una cel·lebració eminentment "gai" de l'aconteixement. 

Vinga bonics ... i boniques :) 

-- 

Saludos,

 David                            mailto:davidtrigo123@yahoo.es

______________________________________________ LLama Gratis a cualquier PC del Mundo. Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto. http://es.voice.yahoo.com -- To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-catalan-REQUEST@lists.debian.org with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org


Reply to: