[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Autentificació Ldap i d'altres ...Title: Re: Autentificaci�ap i d'altres ...

Estimado serni,


Yo tinc documentat com montar el servidor LDAP, pero no pas com fer que les maquines linux es login contra ell, si t'interesa m'ho comentas i t'ho paso.


Con fecha sábado, 08 de noviembre de 2008, 11:12:34, escribió:


>

Bones gent 

Aprofitant que tinc els sogres a casa i per abstreurem una mica he decidit de provar un assaig virtualitzat del model d'aula que vull implementar a l'escola, la idea és que ara que ja no tindrem la remora dels windows98se deixar-ho tot ben polidet, de moment ja tinc el futur servidor muntat sobre un raid1 amb lvm i el que vull ara és centralitzar la autentificació d'usuaris amb ldap i que els homes dels usuaris és muntin per nfs + autofs als clients, bé el cas és que he estat buscant per la xarxa algun com actualitzat però només he trobat coses disperses i que no m'acaben de funcionar, concretament la part d'autentificació ldap i abans de continuar clavant la banya he pensat que potser coneixeu alguna "recepta" actualitzada i així vaig una mica més guiat. 

Gràcies. 

-- 

Saludos,

 David                            mailto:davidtrigo123@yahoo.es

______________________________________________ LLama Gratis a cualquier PC del Mundo. Llamadas a fijos y m�es desde 1 c�imo por minuto. http://es.voice.yahoo.com
Reply to: