[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: iceweasel 3Hola,
és ben extrany perquè ara tampoc no em funciona. Juraria que quan vaig eliminar el directori i reinstal·lar l'iceweasel si que m'anava. Aviam si tenim sort i no triga gaire l'actualització aquesta de que parleu ... i si el paquet aquest "iceweasel-firebug" que hi ha sid passa a lenny millor que millor.


En/na Lluís Gili ha escrit:
l'iceweasel el tinc a la versió 3.0~rc2-2 i el firebug a la 1.2.0b4 i no he aconseguit fer-lo funcionar, ni movent el directori ~/.mozilla suposo que haure d'instalar el firefox per anar fent fins que hi hagi alguna actualització de l'iceweasel

A Dissabte 12 Juliol 2008, Carles Briansó va escriure:
Hola

Jo he prova't el paquet que hi ha al sid, versió 1.2~b4 però no hem
funciona. A part d'això la versió de iceweasel instal·lada és la
3.0~rc1, no la versió final.

En un altre ordinador amb Ubuntu, tinc hi tinc instal·lat el iceweasel
3.0 i el firebug 1.2~b21 i funciona bastant bé. Però no va funcionar
fins que es va actualitzar a la versió estable del iceweasel, o sigui
que suposo que amb la debian passarà el mateix.

El dv 11 de 07 de 2008 a les 17:45 +0200, en/na Lluís Gili va escriure:
Hola a tothom,
ahir van migrar la versió 3 de l'iceweasel a la branca testing de Debian,
quina bona notícia! però algú sap si hi ha manera de fer-hi funcionar el
firebug?
el tinc instalat i em surt als menús, però no fa res de res, no s'obre de
cap manera..

Reply to: