[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: E17 per LennyEl Wed, 29 Aug 2007 16:27:46 +0200
Miquel <ktalanet@yahoo.es> va dir:

> EL Tue, 28 Aug 2007 21:52:55 +0200
> hubble <hubble@flashmail.com> escrigué:
> 
> > http://wiki.elivecd.org/index.php?title=Sources.list_of_Elive
> 
> > ha funcionat?, jo m'he baixat una elive, m'he conectat al irc que
> > tenen en freenode i m'han dit que e17 funciona amb etch.
> Doncs si que ha funcionat, perque si et mires els sources.list que hi
> ha al link veuràs que posa testing i no etch.

Si per això mateix t'ho preguntava, com que no em refio massa de qualsevol link i aquest no tenia data (digueu-me paranoic) vaig fer rular una elive-cd i (no se si has arrivat a provar-la) quan clickes al x-chat t'envia automàticament al irc de elive en free-node.
Allà, fent la pregunta i donant el link que tu havies escrit em van informar que funciona amb etch no pas amb lenny (ho van reiterar bastant encara que el meu anglès es bastant pobre), i em van donar un altre link (del mateix domini que el teu), sempre avisant-me del risc que corria posant paqueteria no oficial de debian, i allà vaig trobar que els sources eren diferents. El link no t'el puc copiar doncs era una sessió amb la elive-cd corrent en una maquina virtual i no vaig fer còpia. 

Vaja el google/big-brother aquest ho troba tot, aqui hi ha una còpia del log http://purl.rikers.org/%23elive/20070828.html.gz la pregunta la fa un tal bartolo.

En tot cas et felicito, has tingut sort ja que et funciona :)

apa, 8-)
> 
> Salutacions
> 
> 
> 	Miquel
> 


-- 
 _________________________________________________
/ gpg --keyserver pgp.mit.edu --recv-keys 2E402485 \
\_________________________________________________ /
   \
   \ (__)   _      _   _   _     
     (\/)   | |__ _  _| |__ | |__ | | ___ 
 /-------\/   | '_ \| | | | '_ \| '_ \| |/ _ \
 / | 666 ||    | | | | |_| | |_) | |_) | | __/
* ||----||    |_| |_|\__,_|_.__/|_.__/|_|\___| 
  ~~  ~~                    
  Registered user num. 368051 
  and did not take anything above.
------
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 |41d
Reply to: