[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

problemes amb loop-aesDesprés d'actualitzar la meva etch em trobo que el sistema és incapaç de muntar mitjançant loop-aes la imatge on tinc totes les meves dades. He actualitzat el loop-aes-source i les loop-aes-utils mitjançant els paquets debian disponibles, però no hi ha manera. Abans de posar-m'hi a baixar-me els source de tot plegat via sourceforge i fer el cristo habitual :) voldria saber si algú s'ha trobat amb problemes semblants, i si els ha pogut solucionar.

M'estic adonant a més que loop-aes imho no acaba de ser la millor solució per protegir les nostres dades personals. Fins que no arribi el gnome 2.18 a debian estable o testing (que el mallach ens podrà dir quan serà això ? :) amb el seu Seahorse integrat a nautilus per gestionar claus, encriptar directoris i etc haurem d'estar patint... 

PD: em sembla que el proper pas serà provar dmcrypt, a veure que tal.

PD2: si, sóc un paranoïc :)


--
xavi       ||      lorajoler[at]paranoici.orgReply to: