[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Instal·lar Debian sense targeta de videoGràcies company,

 Ara ja sé per on atacar, també comprovaré si el PC arrenca o no sense la targeta gràfica. (tot això i més per després d'exàmens).


On 1/11/07, Dani <robvil@ya.com> wrote:
Hola, doncs si el PC no té targeta de vídeo, podria no arrencar la màquina, de totes formes això depèn del maquinari. Si arrenca sense targeta de vídeo, doncs és possible arrencar la màquina en un entorn PXE especific que carregui una imatge del sistema a la màquina o bé instal·li un sistema operatiu base per connectar-hi després des de fora (amb ssh per exemple).

Espero que et serveixi :)Marc Poch wrote:
Hola llista,

 Perdoneu, he corretgit el títol del e-mail, m'he adonat just al clicar a "send" U_U

 Tot i que estic en època d'exàmens el cap no em para de barrinar i voldria saber si és possible instal·lar Debian des de 0 a un PC (als discs d'aquest PC no hi ha absolutament res: són nous) que no disposa de targeta gràfica però sí que està connectat a la xarxa.

 Jo voldria instal·lar el sistema a través de la xarxa directament, sense lector de CD ni res de res.

 Havia pensat que potser el millor seria, resignar-me a fer-ho a través de la xarxa i agafar el(s) disc(s) dur(s) (per un RAID) i instal·lar el sistema en una màquina que sí té targeta gràfica i demés i després posar els discs a la nova màquina i que encara que siguin d'una arquitectura diferent, el sistema funcionarà correctament gràcies als mòduls del kernel. És aquesta la millor solució? o es pot fer tot des de xarxa sense necessitat d'obrir cap ordinador?

 En fi, tota la culpa d'aquesta anada d'olla la té Google que tenen uns 20000 (més, més) i a tots ells amb Linux (Red Hat) i clar, em preguntava com fan per instal·lar el sistema a tants PC's (segur que ho fan de manera automàtica, ells tant sols endollen, esperen 5 minuts de transferència de dades i avall [mmm... Rembo? hi ha alguna alternativa?]) i de pas, fer-ne una prova: serà lo interessant ^^

 Moltes gràcies per avançat,

--
            Marc
              マルク
                  |V|4|?<
                     Linux user number #432293  -- http://counter.li.org/


--
            Marc
              マルク
                  |V|4|?<
                     Linux user number #432293  -- http://counter.li.org/
Reply to: