[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: eina de backupHola,

Potser rsync es una solució vàlida per al que busques. Jo faig servir backuppc (http://backuppc.sourceforge.net/), que es un front-end per fer backups basats en compartició de fitxers via samba o rsync, el que millor et vagi. Fa backups dels directoris que li diguis, de les màquines que vulguis.

La configuració es molt senzilla. Permet fer backups i restaurar-los desde una interfície web des del servidor de backups. T'hauràs de posar apache (si no el tens) i configurar rsync (opció recomanda vs samba), pero un cop configurat tot és la mar de fàcil i funciona molt bé.
Mira-t'ho a veure si t'interesa.

rpbsant@gmail.com wrote:
Tinc un servidor a casa (sarge) que utilitzo per donar diferents
serveis a la xarxa casolana. El cas és que ara necessito una eina de
backup, on pugui fer backups del servidor (capacitat uns 17 Gb, raid
per software) al meu desktop (Ubuntu edgy64), on hi tinc un disc de
més capacitat. Les eines que vaig veient (amanda, bacula) semblen
destinades a un servidor dedicat de backups per xarxes enormes, amb
dispositius de cinta. Busco quelcom més simple, per fer backups, no
necessàriament automatitzats, del servidor cap al meu desktop, a un
directori qualsevol, directe a disc. Em podeu recomanar alguna eina?
He vist partimage que pot acostar-se al que busco, però no sé que tal
es porta amb sistemes que utilitzen RAID software, ni si es pot fer
d'un ordinador cap a unaltre. Què em suggeriu?

RPBReply to: