[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Traslladar instal·lacióHola,
Per què dius que no arrencarà? Segurament sí que arrencarà. Si saps com serà l'altra placa compila't un kernel i deixa'l preparat abans del canvi.
Per què el sistema et quedi igual mira't això:
http://bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2168DrC wrote:
Hola llisters, tinc la oportunitat de canviar la placa mare i CPU del meu ordinador per una de millor, el dilema que tinc, és quina és la millor manera de fer-ho, ja que estic segur que no m'arrencarà el SO després de fer el canvi, hi ha alguna manera de fer el trasllat de la meva Debian (ràpida si pot ser :) o bé haig de fer una instal·lació des de 0 ? Hi ha alguna manera de saber els "packets" que tinc instal·lats ara per reproduir la instal·lació més tard ?

Gràcies per endavant!

P.D.: Tinc una Debian Testing.

Reply to: