[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: actualització kernelHola,
sí, els paquets que posa kernel-image són per actualitzar el kernel, o millor dit, per afegir un nou kernel. També et recomano que instalis el kernel-headers corresponent, si mai has de compilar algun driver com els de nvidia,etc el necessitaràs. Per exemple en sid pel meu Pc em posaria:

kernel-image-2.6.11-1-686 - Linux kernel image for version 2.6.11 on PPro/Celeron/PII/PIII/P4. kernel-headers-2.6.11-1-686 - Linux kernel headers 2.6.11 on PPro/Celeron/PII/PIII/P4

Tria el darrer kernel que hi hagi per a la teva arquitectura.


En/na Robert Garrigós Castro ha escrit:

no puc fer iptables -L: em dona un error i em diu que hauria d'actualitzar el kernel. Ara corro amb sarge i un kernel 2.2.20-idepci. He vist que hi ha paquets per installar amb apt per actualitzar el kernel. Són ben bé això, per actualitzar el kernel? Com em recomaneu, per un novell com jo, que m'actualitzi el kernel?

#apt-get update
#apt-get install aptitude
#aptitude install kernel-image-2.6.XXelQueSigui kernel-headers-2.6.ElMateix

Reply to: