[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

minimitzar debianA hores d'ara ja tothom sap que tinc una debian corrent amb un portàtil servint la meva web personal. Aprofito per donar les gràcies a tots els que m'heu estat ajudant fins ara.

Ara que sembla que tot funciona perfectament m'agradaria minimitzar la instal.lació, és a dir, desinstal.lar tot allò que no em cal, com per exemple el servidor x i tots els programes que només poden funcionar amb x. He instal.lat apt-show-versions que em fa un llista de tot el que tinc instal.lat (ha resultat 7 pàgines sencres de A4 en lletre minúscula) però: com sé quins paquets desinstal.lar i quins arxius de configuració he de retocar per poder desinstal.lar les x i els programes? Ara mateix, quan reinicio la màquina, em dona un error perquè no pot arrencar les x (he començat desinstal.lat xserver).Reply to: