[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: dns i apache mateixa ipConeixes bé aquest servei? perquè hi he afegit un dns primari i no acaba de funcionar, tot i que l'editor web del dns no m'ha donat cap error. Al menys això és el que jo interpreto pel que em surt aquí:

http://www.dnsstuff.com/tools/traversal.ch?domain=garrigos.org&type=A

Tinc el meu domini donat d'alta amb quatre dns, un d'ells el meu servidor casolà. Els dns primari de granitecanyon dona un error ( [Broken DNS server: Reports a server failure]) i. com dic, en fer l'alta no dona cap error. Aquesta és l'entrada que hi tinc ara mateix:

garrigos.org. IN NS ns1.granitecanyon.com.
garrigos.org. IN NS ns2.granitecanyon.com.
garrigos.org. IN NS ns1.garrigos.org.

garrigos.org. IN RP robert.garrigos.org. rgarrigos.mac.com

robert.garrigos.org.  IN TXT "Robert Garrigos - 17753807-NSI"

garrigos.org. IN A 81.47.170.158

garrigos.org.    IN MX 10 garrigos.org.

*.garrigos.org. IN CNAME garrigos.org.

localhost. IN A 127.0.0.1

Saps si això és normal?

Robert

Saro wrote:

La solució que comentes és perfectament vàlida però si no vols tenir el
servidor de noms en la mateixa màquina o necessites un secundari, pots fer
servir algun de l'estil de http://www.granitecanyon.com

Salut!
Reply to: