[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: exim i phpHola,

Només et puc dir.. que provis el Postfix com a servidor de correu. A mi no em dona ni un problema, és bastant configurable i està prou documentat.

En quant a la segona pregunta, és una xapusseta, però pot funcionar. Per afegir un alias, edita el fitxer /etc/aliases i després un hi ha programeta per actualitzar la BBDD que no sé si és propi de postfix o no, en tot cas fes un "man aliases" ;)

Sort

PD: En quant al tema spam_a_la_llista, la llista accepta qualsevol remitent veritat? Ho dic perque quan escribim aquí podriem canviar el "From", i posar algo per l'estil nospam.llistes@eines.info, per exemple.


At 21:10 17/06/2005, you wrote:
Tinc un problem de configuració d'exim i php que m'està fent la guitza. Aveure si hi ha algú que sàpiga com solucionar-lo.

Problema: php envia correus com a usuari www-data i, tot i que l'escript de php defineixi el camp 'from' de la capçalera del correu, exim hi posa un camp 'sender' i un altre 'return-path' amb una adreça tipus www-data@domini.com, la qual cosa em dona problemes a l'hora de la verificació amb un smtp remot. Per tant dedueixo que hi poden haver diverses solucions:

1.- eliminar els camps 'sender' i 'return-path' de manera que l'smtp remot intenti verificar l'adreça 'from' que és correcte. El sender el puc eliminar desde la config de l'exim però el return-path no me n'ensurto

2.- afegir en algun lloc que l'usuari www-data pot rebre correu o en tot cas que la màquina doni com a correcte l'adreça www-data@domini.com. Això no en tinc ni idea.

Per cert, els alies a /etc/aliases semblen correctes. De fet rebo els avisos de correo no enviat a la meva bústia d'usuari rebotats desde www-data a roor i de root al meu usuari, de manera que no crec que per aquí hi pugui fer rès.

Necessito idees. Algú m'hi pot ajudar.

Com sempre, molt agraït per les vostres aportacions.

Robert


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-catalan-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

Andreu Bassols i Alcón
Webmestre d'Eines: http://www.eines.info
Weblog personal: http://annys.eines.info/raims
Usuari Linux #291715


Reply to: