[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: dns i apache mateixa ipGràcies, això em soluciona la papereta de moment tot i que provaré de configurar el dns també.

Saro wrote:

La solució que comentes és perfectament vàlida però si no vols tenir el
servidor de noms en la mateixa màquina o necessites un secundari, pots fer
servir algun de l'estil de http://www.granitecanyon.com

Salut!-----Mensaje original-----
De: Robert Garrigós Castro [mailto:robert@cataloniahosting.com] Enviado el: martes, 14 de junio de 2005 18:30
Para: SmartList
Asunto: dns i apache mateixa ip

Perdoneu-me si aquesta pregunta no hauria d'haver vingut a parar aquí:

Puc fer correr en la mateixa màquina amb una ùnica ip assignada un servidor de noms i un servidor web i altres serveis (correu, ssh...etc)? La pregunta ve pel fet que tinc un portàtil amb Debian i la meva web a casa gràcies a la ip fixa que em proporciona Telefònica amb Imagenio. El domini el tinc registrat amb Network Solutions com a distribuidor i només em permet assignar un DNS al seu panell de control. Per tant dedueixo que de moment la única solució que tinc és tenir el meu propi servidor de noms a la mateixa màquina. O hi ha una altra solució?

Gràcies.

Robert

Reply to: