[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: php5 i mysqlNomés per si pot ser d'ajuda a algú més em responc a mi mateix:

he tornat a installar apache. arriba un punt que et pregunta si vols conservar l'arxiu de configuració que ja hi ha o vols instal.lar el nou que vé amb el paquet. Per defecte es sel.leciona conservar l'actual, però de fet he hagut de substituir-lo pel del paquet, ja que em canviava justament alguna configuració del mòduls de l'apache. De manera que ara funciona amb mysql.

El que no funciona és el phpmyadmin: em redirecciona a la pàgina d'el país ?!?!?!? Es possible que no sigui compatible amb php5?Robert Garrigós Castro wrote:

Hola a tothom,

He instal.lat php5 amb apt-get però no es connecta amb mysql. phpinfo em
confirma que php ha estat configurat amb mysql. Tot i amb això, els
scripts de php que utilitzen mysql no s'hi poden connectar.

Hi ha algú que em pugui il.luminar?

Moltes gràcies.

Robert

Reply to: