[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: snort rulesNo és pas tant terrible com sembla, hi ha 3 descàrregues*, de subscripció (pagant una pasta com bé dius), d'usuaris registrats (gratuïtes) i les Community Release que també són gratis i són enviades per usuaris i estan sota llicència GPL. Les que tu vols són les d'usuari registrat, aquestes són gratis i només tenen 5 dies de retard respecte les de subscripció, però és clar, primer t'has de registrar** !

*   http://www.snort.org/pub-bin/downloads.cgi
**  https://www.snort.org/pub-bin/register.cgi

Espero que puguis continuar lluitant contra el cantó fosc de veritat ;)

A reveure.

rpb wrote:
Hola, ja vaig obrir un fil sobre el tema, però no va tenir massa èxit... torno a insistir, perquè jo sol no m'en surto. Resulta que no puc baixar-me les rules de l'snort, doncs crec que ara només es pot fer per suscripció (pagant, i no pas poc). El log:

Loading /etc/oinkmaster.conf
Downloading file from http://www.snort.org/dl/rules/snortrules-snapshot-2_2.tar.gz... /usr/sbin/oinkmaster: Error: could not download file. Output from wget follows:

 --06:47:30--  http://www.snort.org/dl/rules/snortrules-snapshot-2_2.tar.gz
            => `/var/run/oinkmaster/oinkmaster.UitqJHocFA/snortrules.tar.gz'
 Resolent www.snort.org... 199.107.65.177
 Conectant a www.snort.org[199.107.65.177]:80... conectat.
 HTTP: Petició enviada, esperant resposta... 404 Not Found
 06:47:31 ERROR 404 Not Found.
Oink, oink. Exiting...

Algú sap si hi ha una versió lliure de rules per l'snort per poder actualitzar-les? o simplement snort.org s'ha passat al cantó obscur de la força i ha arribat el moment de fer servir altres IDS? i si aquest és el cas, quin em recomaneu?

Gràcies

Ricard

Reply to: